Bo i Stockholm

Att hitta ett bra hotell kan ibland kännas som att man famlar i luften. Det finns hur många som helst och det känns som att man gör en chansning varje gång man ska göra en bokning.

Därför har vi tagit fram hotell med bra standard, som vi kan rekommendera utan att ha dåligt samvete.

Läs Mer

Hotel i Stockholm

Scandic No. 53

Bo i moderna rum bara ett stenkast från Stureplan, Gamla Stan och Centralstationen. Du har också nära till både shopping och restauranger.

Hotel Diplomat

På strandvägen i centrala Stockholm hittar du femstjärniga Hotel Diplomat. Här är det perfekt att bo om du vill upptäcka centrala Stockholm, då du har nära till både Stureplan och vackra Djurgården.

Quality Hotel Globe

Intill Globen hittar du ett av Stockholms största hotell. Det är perfekt för dig som kanske ska på ett event, en hockeymatch eller som bara vill bo bekvämt.

Radisson Collection Strand Hotel

Här bor du modernt i centrala Stockholm med en fantastisk utsikt över Nybroviken och Strandvägen. Bara en kort promenad bort hittar du flera butiker, gallerior, restauranger, museum m.m.

Flytta till Stockholm?

Trivdes du så bra i Stockholm att du kanske till och med överväger att flytta hit? Just nu är det populärt att köpa tomter lite utanför stan och bygga hus. Det har blivit väldigt populärt att bygga Attefallshus. Du kan läsa mer om detta på Extrahuset, och se mer specifikt vilka husmodeller som finns.

Vill du upptäcka fler städer?

Om du vill ha information eller kanske inspiration inför en kommande resa, kan du läsa mer nedan. Vi har ger några förslag på populära resmål i Sverige just nu.

Göteborg

Göteborg Det är inte bara Sveriges näststörsta stad, det är även ett av landets populäraste resmål. Är du sugen på att besöka Göteborg? Då bör du kika in på infogoteborg.se, där du bland annat kan läsa om vad som finns att göra i Göteborg och även om populära hotell om du planerar att stanna över natten.

Malmö

Malmö är Sveriges tredje största stad och lockar många besökare. Om du inte har varit i Malmö tidigare är det helt klart värt ett besök, eller ett återbesök om du varit där tidigare. Du kan boka hotell här.

Helsningborg

Helsningborg växer så det knakar och det lockar många nya besökare. Dess korta avstånd till Danmark är även något som fångar många turister. Du kan läsa mer, eller boka hotell här.