Mötesrum Helsingborg

Helsingborg, denna skinande pärla i Skåne, utgör hem för ett rikt urval av möjligheter. Här finns utmärkta alternativ för att hyra mötesrum som passar alla typer av företag, oavsett storlek eller bransch. Mötes- eller konferensrum i Helsingborg kan vara det perfekta valet för dina interna möten. Det är också en idealisk plats för kundmöten, utbildningssessioner och intervjuer. Så när behovet av att hyra mötestrum uppstår, kan du vara säker på att du hittar ett lämpligt alternativ i Helsingborg.

Läs Mer

Hyra konferensrum – Helsingborg

Att hyra ett konferensrum i Helsingborg är mycket enkelt. Till din hjälp har du företag som är specialiserade på just uthyrning av mötesrum och liknande lokaler till exempel United Spaces i Helsingborg. Du kan välja om du vill boka mötesrum per dygn eller per timme och priserna är varierande beroende på hur dina önskemål ser ut.

United Spaces Helsingborg

Hos United Spaces kan du hyra mötesrum i olika storlekar, med fokus på det litet mindre mötet. Här finns rum som rymmer upp till 10 personer; mysiga lokaler som är utrustade med allt det som behövs för ett lyckat möte. Samtliga mötesrum är utrustade med whiteboard medan vissa dessutom har TV. Mötesrummen har alla namn från trakten, såsom Ramlösa (det största rummet på 20 kvadratmeter) och Kattarp.

Till United Spaces

Mind Park

Mind Park erbjuder mötesrum i anrika och centralt belägna lokaler, endast 6 minuters promenad från Helsingborgs centralstation. Byggnaden Fabriken1891 inhyser flertalet teknikföretag samt Lunds universitet, Campus Helsingborg. Här har du möjlighet att välja bland ett stort urval möteslokaler, från mindre rum för 1–4 personer till stora lokaler för upp till 250 personer. Du kan hyra ditt mötesrum för en halvdag, heldag eller per timme. Catering kan ordnas i form av både fika och lunch.

Till Mind Park

V Hotel

V Hotel erbjuder inte bara hotellrum; här går det att hyra bekväma konferens- och mötesrum av olika slag. Det finns tre mötesrum att tillgå, där det minsta är för 2-8 personer och det största för upp till 24 personer. Mötesrummens namn är fantasirika The Moon, Bonnie & Clyde samt Wall Street. På Hotel V går det fint att kombinera möte med övernattning och en middag i Bistro V, som är deras restaurang.

Till V Hotel

Möte i Helsingborg - Bästa platserna

Med ett centralt läge längs den skånska kusten är det lätt att välja Helsingborg som mötesplats. Det är en progressiv ort med en stor mängd företag, där ICA och IKEA kan nämnas som välkända exempel. Till din bokade konferenslokal i Helsingborg är det enkelt att ta sig från hela södra Sverige; antingen med buss eller tåg.

Mötesrum i centrala Helsingborg

Helsingborg är en ganska kompakt stad och det är enkelt att till fots ta sig mellan olika platser. Här finns det allt som krävs i form av hotell, restauranger, butiker och annan service. Du når de centrala delarna enkelt via buss - eller med tåg, om du reser från annan ort.

Mötesrum i Oceanhamnen

Oceanhamnen är ett spännande område med city-läge i Helsingborg. Här är du verkligen havsnära, samtidigt som det centrala läget innebär tillgången till all den service som staden har att erbjuda. Här är det enkelt att efter en avslutad mötesdag promenera till en trevlig restaurang och avnjuta en god måltid. Oceanhamnen ligger ett stenkast från Helsingborgs centralstation.