Kontorshotell Stockholm

Kontorshotell, eller workspace som de även kallas, är en smart lösning för den som inte har något eget kontor att jobba på eller som inte har möjligheten att arbeta hemifrån. Ett kontorshotell - eller fretagshotell - finns till för att hjälpa de personer som vill ha tillgång till en kontorsplats utan att behöva skaffa sig ett eget kontor. Detta är perfekt för folk som frilansar, egenföretagare eller små företag.

Läs Mer

Vad är ett kontorshotell?

Man får tillgång till möblerade kontorsrum och annat som man behöver på ett kontor till en fast månadskostnad. Priset varierar beroende på vad du väljer för tjänster och hur stort rum du behöver. Många väljer att hyra in sig på kontorsrum idag eftersom man inte binder sig till några långa kontrakt och slipper extra kostnader.

Kontorshotell hittar du oftast i de flesta stora städer. Quick Office har många olika kontorshotell i Stockholm city och i andra städer i Sverige. Där får du erbjudanden på lösningar efter ditt behov.

Fördelar med kontorshotell

Det finns många saker som är bra med kontorshotell. Att hyra ett kontor i Stockholm kan vara dyrt. I ett kontorshotell får du däremot flexibla lösningar efter ditt behov, kontorsrummen och platserna är i trivsamma miljöer som har all den utrustningen som ett kontor behöver. Ett kontorshotell erbjuder oftast servicetjänster vilket är ett stort plus.

Ett kontorshotell erbjuder oftast olika lösningar och paketpriser. Något som är vanligt att kunna hyra i ett kontorshotell är:

  • Öppna kontorsrum
  • Privata kontorsrum
  • Mötesrum
  • Co-working platser

Kontorshotell Stockholm city

Många i Stockholm väljer att hyra in sig på kontorshotell. Detta eftersom det finns många fördelar och många tycker det är väldigt smidigt då du har servicetjänster och färdiga trivsamma lokaler. Ett annat plus är att du inte är ensam hela dagarna, om du jobbar mycket själv får du extra kollegor om du till exempel hyr in dig på en co-workingplats. Arbetsdagen blir roligare helt enkelt!

Tänka på när man väljer kontorshotell

Är du i behov av ett nytt kontor och har funderat ett tag på att hyra in dig på ett kontorshotell? Kolla igenom dessa punkter och välj hotell efter ditt behov och krav.

1

Välj efter läge – det ska vara smidigt du ska inte behöva åka över hela stan för att komma fram.

2

Har du behov av mötesrum och konferenslokaler?

3

Behöver du kunna ta emot kunder?

4

Ska det finnas ett utbud av servicetjänster?

5

Om det går att utöka företagets och då möjlighet att stanna kvar.

För att läsa mer om hur kontorshotell fungerar och annat som kan vara bra att veta, gå till Företagande.se.