Mötesrum Göteborg

Det finns flera olika anledningar att boka mötesrum i Göteborg. Förutom att kunna hålla interna möten och kundmöten i ett mötesrum i Göteborg är det smidigt att kunna anordna utbildningar och bjuda in till intervjuer. Det är ett smidigt sätt för alla möjliga företag att med jämna mellanrum få vistas i fräscha och bekvämt belägna lokaler.

Läs Mer

Hyra konferensrum – Göteborg

Idag är det mycket enkelt att hyra mötesrum i Göteborg. Anledningen är att det finns flertalet specialiserade företag, till exempel United Spaces Göteborg, som erbjuder konferensrum i Göteborg, där du betalar antingen per timme eller per dygn. Priserna skiljer sig åt mellan olika uthyrare och varierar mycket beroende på flera faktorer så som lokalens storlek och läge etc.

United Spaces Göteborg

Hos United Spaces kan du hyra fräscha mötesrum i attraktiva delar av Göteborg. För dig som söker dig till de centrala delarna finns det lokaler på Östra Hamngatan. United Spaces har också mötesrum på Lindholmen, Hisingen. Gemensamt för de lokaler som erbjuds är att de håller hög klass och har gott om plats för möten i alla former – allt från mindre avdelningsmöten till eventytor som rymmer upp till 90 personer.

Till United Spaces

Regus

Regus erbjuder en rad olika mötes- och konferensrum i Göteborg för att möta alla tänkbara behov. Företaget har valt att dela upp rummen efter användningsområde där konferensrum, intervjurum och utbildningsrum finns att tillgå. Som kund har du möjlighet att boka ett rum för en timme eller mer. Du har internet, plattskärmar, whiteboards och telefonutrustning till ditt förfogande - allt efter ditt behov. Dessutom kan Regus ordna catering om du så önskar.

Till Regus

Gothia Towers

Gothia Towers, beläget alldeles i närheten av populära nöjesparken Liseberg, har flera olika mötesrum där fyra av dem har en fantastisk utsikt från 28:e våningen. På Gothia Towers finns möjligheten att bjuda in upp till hela 130 deltagare för det riktigt stora mötet, men du hittar möteslokaler i alla storlekar för att passa just ditt behov. Här har du möjlighet att kombinera en mötesdag med övernattning, exempelvis i samband med en konferens, eftersom Gothia Towers samtidigt är ett hotell.

Till Gothia Towers

Möte i Göteborg - Bästa platserna

Det är många företag som väljer att hålla sina möten i just Göteborg och av den anledningen finns det ett stort utbud av konferenslokaler i Göteborg att tillgå. Här finns många företag, där en av de största förstås är Volvo. Göteborg ligger vackert vid Göta Älv och lockar många besökare året runt. När du bokar möteslokaler i Göteborg har du många alternativ att välja bland.

Mötesrum i centrala Göteborg

De centrala delarna av Göteborg ger dig många fördelar. Här har du tillgång till all tänkbar service, samt mängder av restauranger och trevliga caféer. Är du här för en övernattning har du ett stort antal hotell att välja på inom gångavstånd. Centrala Göteborg når du enkelt från andra delar av staden med spårvagn.

Mötesrum på Lindholmen

Stadsdelen Lindholmen hittar du på Hisingen, som ligger på andra sidan Göta Älv räknat från centrala Göteborg. Det är ett växande och spännande hamnområde där du hittar ett stort antal företag, blandat med högklassiga restauranger och annan service. Det är nära till centrum och du tar dig enkelt till centralstationen med buss eller spårvagn.

Mötesrum nära Landvetter flygplats

Göteborgs främsta flygplats Landvetter ligger några mil väster om city. Härifrån går det att snabbt ta sig ut i världen, eller ta sig till andra svenska orter med inrikesflyg. Hotell och restauranger finns på området och centrala Göteborg nås med hjälp av buss, alternativt hyrbil eller taxi.