Mötesrum Uppsala

Uppsala, en pulserande stad med en rik historia, fungerar som en idealisk plats för en rad sammankomster. I denna stad finns möjligheten att hyra mötesrum som är perfekt för alla sorters möten, från kundmöten till interna teamöverläggningar. Uppsala ger även dig möjlighet till lokaler som är utmärkta för att hålla i både intervjuer och utbildningar. Så när det är dags att hyra mötesrum, kan du lita på att Uppsala erbjuder den flexibilitet och bekvämlighet du behöver, oavsett vilken bransch ditt företag tillhör.

Läs Mer

Hyra konferensrum – Uppsala

Det är mycket enkelt att hyra och boka ett mötesrum i Uppsala. Det enda du behöver göra är att kontakta något av de företag, till exempel United Spaces Uppsala, som är specialiserade på att hyra ut just mötesrum. Som mötesanordnare har du möjlighet att boka ett rum per timme eller per dygn, beroende på önskad omfattning. Priserna varierar mellan olika aktörer och baseras bland annat på läge, rumsstorlek och övriga önskemål.

United Spaces Uppsala

United Spaces erbjuder en lång rad mötesrum i olika områden av Uppsala; exempelvis Svartbäcken, Ekeby och Boländerna. Här möts du av fräscha rum som passar utmärkt för allt från avdelnings- och kundmöten till enskilda medarbetarmöten. Du hittar allt från mindre mötesrum för 3 personer till rejäla konferensrum för de större mötena. Rummen har varierande utrustningsnivå beroende på storlek, men även i de minsta rummen finner du en whiteboard. De större konferensrummen har förutom whiteboard även TV, projektor, mikrofon samt högtalare.

Till United Spaces

Elite Hotels

Det mycket centralt belägna Elite Hotel Academia ger möjlighet till hyra av mötesrum i kombination med övernattning. Granne med anläggningen finns centralstationen, vilket innebär att mötesdeltagare som kommer med tåget från exempelvis Stockholm - eller Arlanda - snabbt tar sig hit. Här finns konferensrum för max 160 personer, där den största lokalen har en yta på hela 166 kvadratmeter. Dagen avslutas gärna på Skybar, som har härlig utsikt över Uppsala.

Till Elite Hotels

Uppsala Konsert & Kongress

Centralt i staden finns Uppsala Konsert & Kongress, som erbjuder flertalet konferens- och mötesrum i olika storlekar. Här hittar du mindre rum för ett fåtal personer och rejält stora salar för upp till hela 1 500 personer – och allt däremellan. Är du nyfiken på lokalerna och vill ta dig en titt innan du bestämmer dig finns det möjlighet att boka in en visning. På Uppsala Konsert & Kongress finns en Svanen-märkt restaurang där du har möjlighet att boka olika konferensmenyer till ditt möte eller event.

Till UKK

Möte i Uppsala - Bästa platserna

I universitetsstaden Uppsala möter småstadscharm pulsen från en större stad. Närheten till både Stockholm och Arlanda gör att hyra av konferenslokal i Uppsala känns extra logisk; det går både smidigt och snabbt att ta sig hit. Här finns en stor variation av företag, där några av de större är Spectra-Physics och Cytiva Sweden.

Mötesrum i centrala Uppsala

Uppsala centrum är relativt kompakt och erbjuder all den service som önskas vad gäller boende, restauranger och butiker. Det går snabbt att förflytta sig, både inom stadsdelen och hit från andra delar av staden. Centrala Uppsala nås med buss eller tåg; från Arlanda tar det endast 18 minuter att nå centralstationen.

Mötesrum i Svartbäcken

Norr om centrala Uppsala finns Svartbäcken, som är stadens äldsta stadsdel. Det är en attraktiv del av staden med en härlig boendemiljö. Härifrån erbjuds smidiga kommunikationer till centrum via buss, där du kan hitta all service du behöver. I själva Svartbäcken finns dock det mest nödvändiga inom närservice samlat runt Torbjörnstorg.