Mötesrum Malmö

Malmö väljs ofta som mötesplats och därför finns det ett rikt utbud av mötesrum i Malmö att erbjuda företag av alla storlekar. Oavsett om det handlar om att hålla utbildningar, intervjuer med kandidater eller om siktet är inställt på kundmöten eller interna möten så finns det goda anledningar att boka mötesrum i Malmö.

Läs Mer

Hyra konferensrum – Malmö

Du som vill arrangera ett möte och hyra ett mötesrum i Malmö kan enkelt vända dig till de företag som är specialiserade på att erbjuda mötesrum i staden som United Spaces Malmö. Du har möjlighet att boka in ett konferensrum i Malmö baserat på dygnspris, alternativt timpris beroende på omfattning. Priserna varierar beroende på önskad storlek på lokal, var lokalen finns och hur lång tid du vill hyra ditt mötesrum.

United Spaces Malmö

United Spaces har ett stort urval av mötesrum i Malmö, där du har möjlighet att hålla både stora och små möten. Här finns allt från mindre mötesrum till större utrymmen som lämpar sig väl för konferenser. Rummen kan utrustas med allt det du behöver för ett lyckat möte, exempelvis TV-skärmar, Clickshare och whiteboards. För lokaler med mycket ljus finns mötesrum med glasväggar att tillgå. Samtliga lokaler finns i attraktiva delar av Malmö.

Till United Spaces

Quick Office

Hos Quick Office har du möjlighet att hyra mötesrum eller konferensrum från en timme och uppåt. Här hittar du fräscha lokaler som är fint belägna i Malmö; i stadsdelen Hyllie eller i Västra Hamnen. Beroende på hur ditt behov av lokal ser ut kan du hyra allt från små mötesrum till större konferensrum (för upp till 42 personer). Alla lokaler hos Quick Office är välutrustade med Wi-Fi, whiteboards och skrivare.

Till Quick Office

Helio

På Kungsgatan 6, centralt i Malmö, erbjuder Helio mötesrum av olika storlekar för att möta de flesta behov. Här finns lokaler som rymmer mellan 8 och 72 personer. De större rummen är på 85 kvadratmeter och inkluderar snabbt Wi-Fi samt projektor eller stor skärm. Ett proffsigt ljudsystem från BOSE garanterar ett bra ljud vid exempelvis videopresentationer. Du som anordnare har möjlighet att via Helio boka catering för smidig lunch eller fika.

Till Helio

Möte i Malmö - Bästa platserna

Att hålla ett möte i Malmö har stora geografiska fördelar i och med närheten till kontinenten. Staden har alltid lockat företag att etablera sig här, både stora som små, och att hitta möteslokaler i Malmö är enkelt. Några större bolag som finns här är exempelvis Boozt och Nestlé. Malmö är en stad med många parker och fina promenadstråk som lockar till sköna promenader.

Mötesrum i centrala Malmö

De centrala delarna av Malmö åtnjuter en närhet till all service du kan tänkas behöva som mötesanordnare eller besökare. Här finns gott om hotell, restauranger och platser för rekreation. Det är lätt att ta sig hit från andra delar av Malmö med buss och anländer du med tåg finns centralstationen mitt i staden.

Mötesrum i Västra Hamn

Västra Hamnen är en spännande plats som sett en stor utveckling de senaste åren. Här blandas bostäder med företagslokaler i en kustnära miljö. Här hittar du hotell, butiker och restauranger. Stadsdelen ligger med kort avstånd från de centrala delarna av Malmö, vilket innebär att du snabbt tar dig hit med buss.

Mötesrum i Hyllie

Hyllie som ligger i de västra delarna av Malmö är ännu en stadsdel som utvecklas snabbt. Här samlas bostäder, företag och butiker - bland annat finns här det stora shoppingcentret Emporia som erbjuder det mesta i serviceväg. Det är enkelt att ta sig hit från centrala Malmö med stadsbuss, men det finns också goda parkeringsmöjligheter vid Emporia.