Ta hand om dig själv i Stockholm

Ibland är det viktigt att man tar några minuter för sig själv och stannar upp. Idag ska allt gå så snabbt och du ska gärna vara så effektiv som möjligt hela tiden. Det är viktigt att ta hand om sig och att inte glömma bort sig själv. Vi rekommenderar dig att ta några minuter där du skämmer bort dig själv. Man får bara ett liv och du får bara en kropp, så det gäller att vårda den med omsorg. Nedan listar vi förslag på vad man kan göra i Stockholm.

Läs Mer

Spa i Stockholm

Hasseludden Yasuragi

Välj mellan olika spapaket eller enstaka behandlingar. På Hasseludden Yasuragi kan du anpassa ditt besök precis som du vill. Byggnaden är i japansk stil och du får ta del av en harmonisk miljö med varma källor, behandlingar och aktiviteter. Efter din behandling kan du avnjuta en god middag i restaurangen.

Selma City Spa

Mitt i centrum hittar du det populära Selma City Spa Stockholm där du kan slappna av i poolen och samtidigt blicka ut över Stockholm. Njut av en behandling eller ät god mat med inspiration från Karibien.

Sturebadet

Njut av en exklusiv spabehandling på vad många ser som Stockholms mest exklusiva spaanläggning. Du kan gotta dig i allt från massage och manikyr till exklusiva spa-paket.

Skönhetsbehandlingar i Stockholm

Plastikkirurgi Stockholm

Att gå på spa och exklusiva behandlingar är inte enda sättet att ta hand om sig själv. Du kan exempelvis besöka Plastikkirurgi Stockholm, som erbjuder behandlingar i världsklass. De har olika behandlingar, allt från större till mindre operationer eller ingrepp.

Serenity

Passa på att fräscha upp dina naglar och unna dig en manikyr, eller välj mellan flera andra behandlingar som Serenity i centrala Östermalm erbjuder.

Lounès

Det är sällan man känner sig så fräsch och snygg som när man är solbränd. Besök Lounès och få en jämn och snygg bränna på enbart 15 minuter.