Stockholms nattliv - Här är guiden!

Nattklubbar Stockholm

Här har vi samlat några av de bästa nattklubbarna i Stockholm just nu. Allt för att ni enkelt ska kunna hitta en nattklubb eller bar i Stockholm som passar just er.

Läs Mer

Östermalm

Majoriteten av Stockholms nattklubbar hittar du på Stureplan. Om du planerar att besöka någon av nattklubbarna bör du dyka upp i tid, för det blir fullt snabbt. Här finns klubbar som exempelvis:

Solidaritet

är ett populärt ställe i Stockholm där det är sommar året runt. Det finns en utegård som har öppet hela året och genom värmelampor håller du dig varm även under vinterhalvåret.

Spy Bar

är antagligen Stockholms mest kända nattklubb, så var ute i god tid om du vill komma in för det blir lätt fullt. Här får du njuta av en vacker utsikt, samtidigt som du kan hänga i någon av klubbens tre rum, som alla har separata barer och dansgolv.

East

En populär restaurang med asiatisk mat och två stora barer på Stureplan. Der finns både mat- och klubbkänsla under samma tak

Sturecompagniet

är en av de största nattklubbarna i Stockholm, som totalt har åtta olika rum. Vissa rum kan du enbart besöka om du kommit in på VIP-konceptet V*****, där du kommer in med bra kontakter. Här hittar du bland annat den mycket populära klubben The Wall, men för att komma dit måste du passera V*****. Här finns även andra rum som inte kräver att du fått tillgång till VIP-konceptet, exempelvis Suite, som riktar sig mot en yngre målgrupp.

Collage

Klubben har två våningar, ett stort dansgolv och flera barer. På sommaren finns det även en uteplats där det brukar finnas en DJ och bra musik som man kan dansa loss till.

Södermalm

Det finns självklart klubbar på andra ställen bortsett från Östermalm. På Södermalm hittar du exempelvis:

Trädgården

som är en väldigt populär utomhusklubb på sommaren, då den bjuder upp till festivalkänsla.

Södra Bar

där du kan njuta av livemusik till en fantastisk utsikt över Stockholm.

Hornhuset

En trendig mötesplats med barer, klubbar och restauranger på tre våningar i Hornstull, Södermalm.

Norrmalm

Du kan även åka till Norrmalm för att gå på nattklubb. Här finns bland annat:

Berns

Som är en populär klubb med sitt stora dansgolv och sin fantastiska terrass.

Cafe Opera

En av Stockholms mest omtalade nattklubbar och en träffpunkt för alla åldrar.

Musikaliska

Gård har en stor innegård, som lockar mycket folk på somrarna.

Estelle

Den här nattklubben har någonting för alla! Dansgolv, cocktailbar och riktigt goda drinkar.

Boka eventlokal

Vill du arrangera en egen festkväll kan du boka eventlokal i Stockholm. Det finns många bra lokaler som passar för olika typer av event som examensfest, bröllopsfirandet eller kickoff med bolaget. Det stora utbudet i centrala Stockholm kan göra det svårt att välja en som passar alla dina önskemål, därför har vi samlat sex eventlokaler att hyra i olika stil på flera platser runt om i staden.