Hem Äta Shoppa Spa & skönhet Kultur & sightseeing Boende Stockholm Nattliv

Din guide till Stockholms nöjesliv – infostockholm

Nattklubbar Stockholm

har vi samlat några av Stockholms populäraste nattklubbar och barer. För att ni enkelt ska kunna hitta en nattklubb eller bar i Stockholm som passar just er.

Östermalm

Majoriteten av Stockholms nattklubbar hittar du på Stureplan. Om du planerar att besöka någon av nattklubbarna bör du dyka upp i tid, för det blir fullt snabbt. Här finns klubbar som exempelvis:

  • Solidaritet är ett populärt ställe i Stockholm där det är sommar året runt. Det finns en utegård som har öppet hela året och genom värmelampor håller du dig varm även under vinterhalvåret.
  • Spy Bar är antagligen Stockholms mest kända nattklubb, så var ute i god tid om du vill komma in för det blir lätt fullt. Här får du njuta av en vacker utsikt, samtidigt som du kan hänga i någon av klubbens tre rum, som alla har separata barer och dansgolv.
  • Sturecompagniet är en av de största nattklubbarna i Stockholm, som totalt har åtta olika rum. Vissa rum kan du enbart besöka om du kommit in på VIP-konceptet V*****, där du kommer in med bra kontakter. Här hittar du bland annat den mycket populära klubben The Wall, men för att komma dit måste du passera V*****. Här finns även andra rum som inte kräver att du fått tillgång till VIP-konceptet, exempelvis Suite, som riktar sig mot en yngre målgrupp.
  • Collage Klubben har två våningar, ett stort dansgolv och flera barer. På sommaren finns det även en uteplats där det brukar finnas en DJ och bra musik som man kan dansa loss till.

Södermalm

Det finns självklart klubbar på andra ställen bortsett från Östermalm. På Södermalm hittar du exempelvis:

  • Trädgården, som är en väldigt populär utomhusklubb på sommaren, då den bjuder upp till festivalkänsla.
  • Södra Bar, där du kan njuta av livemusik till en fantastisk utsikt över Stockholm.

Norrmalm

Du kan även åka till Norrmalm för att gå på nattklubb. Här finns bland annat:

  • Berns, som är en populär klubb med sitt stora dansgolv och sin fantastiska terrass.
  • Musikaliska Gård har en stor innegård, som lockar mycket folk på somrarna.