Är du sugen på att shoppa i Stockholm?

Stockholm bjuder på oändligt med shoppingmöjligheter. Du kan välja mellan att strosa omkring utomhus, eller att shoppa loss i något av stans shoppingcenter. Nedan har vi listat våra absoluta favoriter när man ska shoppa i Stockholm!

Läs Mer

Shoppingcenter Stockholm

Centrala Stockholm

Gallerian

Inne i centrala Stockholm hittar du stans första och dessutom största shoppingcenter, som ligger inomhus. Här hittar du ca 80 butiker.

Sturegallerian

Om du vill shoppa i lite exklusivare affärer kan vi rekommendera Sturegallerian. Gallerian ligger mitt på Stureplan och där finns allt du kan önska dig. Du hittar allt från klädaffärer och restauranger till den kända spaanläggningen Sturebadet.

Shoppingcenter utanför city

Mall of Scandinavia

Ungefär sju minuter från centrala Stockholm precis intill Friends Arena i Solna hittar du Mall of Scandinavia. En shoppinggalleria utöver det vanliga med 224 butiker och restauranger. Dessutom finns det en biograf inne i gallerian.

Täby Centrum

Ett av Sveriges största köpcentrum hittar du i Täby, med ett brett utbud av välkända varumärken. Det finns 260 butiker och restauranger. Totalt finns det 2700 parkeringsplatser och samtliga besökare får parkera gratis utanför gallerian i två timmar.

Shoppingstråk

Götgatan

Brukar ofta kallas för en av Stockholms bästa shoppinggator. Här hittar du massvis av butiker. Det råder en väldigt mysig atmosfär med en gågata som sträcker sig över nästan hela gatan. Dessutom ligger det stora torget Medborgarplatsen mitt på gatan, vilket bidrar till en härlig omgivning.

Biblioteksgatan

Passar som handen i handsken för dig som gillar lite mer exklusiv shopping. Biblioteksgatan är en av Sveriges mest exklusiva shoppinggator.

Humlegårdsgatan

Om du är ute på shoppingrunda i city bör du absolut besöka Humlegårdsgatan. Här hittar du bland annat mode och heminredning. När du ledsnat på gatans butiker kan du varva av i den vackra parken Humlegården.