Mötesrum Stockholm

Hyra ett mötesrum i Stockholm kan du göra av flera anledningar. Det kan exempelvis handla om att hålla interna möten för din verksamhet eller att ha möten med kunder. Ett mötesrum fungerar dessutom utmärkt som plats för att hålla intervjuer och utbildningar.

I stort sett vilken verksamhet som helst kan boka mötesrum i Stockholm hos United Spaces; oavsett bransch finns det alltid behov av att hitta lämpliga lokaler för olika syften.

Läs Mer

Hyra konferensrum – Stockholm

Det är mycket enkelt att hyra ett konferensrum i Stockholm eftersom det finns företag som är specialiserade på att erbjuda den typen av lokaler. Här kan du välja att hyra mötesrum i Stockholm, till exempel hos Quick Office, per timme eller per dygn. Priserna varierar beroende på läge, storlek på rum och vilket företag du hyr konferensrummet av.

United Spaces Stockholm

Hyra mötesrum i Stockholm genom United Spaces som erbjuder flertalet olika lokaler för allt från små till stora möten. Här kan du utefter dina verksamhetsbehov välja bland fräscha mötesrum på flera olika platser. United Spaces har lokaler på attraktiva och centrala adresser som Kungsbron, Torsgatan (Norrmalm), Slussen och i Stockholm Waterfront Building. För dig som väntar mötesgäster från andra delar av landet som kommer med flyget finns det också mötesrum på Arlanda att tillgå.

Till United Spaces

Quick Office Stockholm

Med Quick Office kan du hyra mötesrum i Stockholm på en rad olika platser. Här kan du och din verksamhet hyra in er på möten i attraktiva lokaler som finns så centralt som Drottninggatan och Östermalm, men också i Bromma Blocks och Mall of Scandinavia i Solna - för att bara nämna några exempel. Quick Office erbjuder Wi-Fi i lokalerna samt möjligheter till catering för den som så önskar. Du har möjlighet att boka kortare möten på en timme och uppåt.

Till Quick Office

Convendum

Hos Convendum har du möjlighet att hyra mötesrum med centralt läge i Stockholm. Det här gör att det är smidigt att ta sig till mötet via pendeltåg, buss och tunnelbana – samt med Arlanda Express. En elegant inredning utlovas i lokalerna, som är utrustade med alla tänkbara bekvämligheter. Convendum har allt från mindre mötesrum för 2 personer till lokaler som klarar större företagsevent med många besökare. Det finns möjlighet att boka en visning av lokalerna innan du bestämmer dig.

Till Convendum

Möte i Stockholm - Bästa platserna

Stockholm som stad är alltid en bra bas för ett möte. Sveriges största stad har massor av spännande företag som verkar inom en mängd olika områden, där Ericsson och Hennes & Mauritz är ett par exempel på internationellt erkända bolag. Stadens storlek innebär ett rikt utbud av övernattningsmöjlighet, restauranger och liknande. Dessutom är det enkelt att ta sig fram tack vare en välfungerande kollektivtrafik.

Mötesrum i Stockholm city & Norrmalm

Den här delen av staden är för den som vill hålla sina möten mitt i city, med allt vad det innebär. Här är du ”granne” med alla tänkbara tjänster inom bekvämt avstånd; du kommer inte sakna något av det du behöver. Dessutom är det enkelt att ta sig dit med kollektivtrafiken.

Mötesrum i Östermalm

Som en av de tjusigaste delarna av Stockholm är Östermalm ett mycket representativt område för alla dina möten. Imponera på dina kunder med utsökt mat från Östermalmshallen till lunch. Från city är det gångavstånd till Östermalm, men du tar dig också enkelt dit med tunnelbana eller buss.

Mötesrum i Södermalm

Mysiga Södermalm är en mycket omtyckt stadsdel med sina härliga kvarterskrogar och sköna stämning. Här kombinerar du med fördel ditt möte med en bit mat på en trevlig restaurang, antingen som lunch eller som avslutning på en lyckad dag. Du kommer snabbt och enkelt till Södermalm med tunnelbana från centralen, eller från andra delar av city.

Mötesrum nära Arlanda flygplats

Arlanda flygplats är den perfekta mötesplatsen när det ska anlända gäster med flyg. På så sätt behöver de inte ta sig in till city och sparar därmed en hel del restid. Som internationell flygplats har Arlanda alla bekvämligheter och tjänster som behövs. Från Stockholm är det allra smidigast att ta tåget Arlanda Express.